Category Archives: Nieuws

Greenpoint Ede


Bij het nieuw te bouwen Greenpoint station in Ede is gisteren begonnen met de bouw van de luifelconstructie. Greenpoint tankstations staan voor het aanbieden van duurzame brandstoffen, waaronder LNG. Ons bureau is betrokken bij deze, en andere locatie’s. Om duurzame brandstoffen te implementeren bij bestaande stations of bij de bouw van nieuwe stations.

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-greenpoint-ede

bp shops naar AHtoGo


Voor onze opdrachtgever bp heeft ons bureau het tekenwerk verzorgd van de nieuwe shopinrichtingen. Alle shops van bp worden omgebouwd naar AHtoGo. Daarnaast verzorgt ons bureau ook de projectbegeleiding. In twee weken tijd wordt de huidige shop volledig omgebouwd. Inmiddels zijn er al 21 shops omgebouwd. Op de foto’s de onlangs opgeleverde AHtoGo shop bij het bp tankstation in Beilen.

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-ahtogo

In memoriam: Albert Verdonk


Op 18 januari 2022 is Bert Verdonk, de oprichter van ons bedrijf, overleden in de leeftijd van 83 jaar. Bert begon zijn architektenburo in 1975 in een kamer in zijn huis in Zoetermeer. Na het aantrekken van een aantal medewerkers, groeiden ze uit die kamer en verhuisde het buro naar de Dorpsstraat in Zoetermeer. Voordat Bert voor zichzelf begon, werkte hij voor oliemaatschappij Aral. Hij bleef voor oliemaatschappijen werken en dat is wat wij vandaag de dag nog steeds doen. Vele tankstations in Nederland komen van de tekentafel van ons bedrijf. Bert drukte echter ook zijn stempel op de bouw […]

Begeleiden oplevering nieuwbouw Weidse Weelde in Zoetermeer


Op dit moment worden de nieuwbouw woningen in het project Weidse Weelde in Zoetermeer opgeleverd. Ons bureau begeleidt de aanstaande bewoners bij deze oplevering. Het project ligt er prachtig bij. We wensen alle nieuwe bewoners heel veel woonplezier toe.

Kerstvakantie


Beste relaties, aspirant huizenkopers en makelaars, De week tussen Kerst en Oud & Nieuw is ons bureau gesloten.Wilt u in die periode een bouwkundige keuring aanvragen dan kan dat via het daarvoor bestemde aanvraagformulier. Wij nemen dan op maandag 3 januari 2022 contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe.

bp “Vliete” Krabbendijke


Voor onze opdrachtgever bp hebben wij het tekenwerk verzorgd voor een nieuw shopgebouw bij het reeds bestaande tankstation Vliete aan de A58 bij Krabbendijke. De bouw is onlangs gestart en ons bureau verzorgt de projectbegeleiding hiervan. Inmiddels staat de staalconstructie.

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-bp-vliete-krabbendijke

Nieuwbouw Avia Premium Express tankstation in Wanssum


Voor onze opdrachtgever, Vollenhoven, hebben wij het nieuwe AVIA Premium Express tankstation ontworpen. De bouw in Wanssum is afgelopen week begonnen. Ons bureau verzorgde behalve het ontwerp, ook het tekenwerk en het aanvragen van de benodigde vergunningen. Samen met Vollenhoven voeren wij ook de directie tijdens de bouw. Het tankstation zal half november 2021 worden geopend.

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-avia-express-wanssum-vollenhoven

Uitbreiding Tamoil Express Meeden


Voor een van onze opdrachtgevers mochten wij de projectbegeleiding verzorgen van de uitbreiding van het Tamoil Express tankstation aan de Beneden Veensloot in Meeden.

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-tamoil-express-meeden-projectbegeleiding