Category Archives: Nieuws

LNG tank geplaatst bij bp Heteren


In opdracht van Rolande hebben wij de plannen getekend voor het uitbreiden met LNG bij het bp tankstation in Heteren. Van de week is daar de LNG tank geplaatst.

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-bpheteren-lng-rolande-

Gevelbeplating aangebracht Burger King Sliedrecht


In december 2022 is de eerste paal geslagen voor de nieuw te bouwen vestiging van Burger King bij het bestaande verkooppunt van Greenpoint in Sliedrecht. De bouw vordert gestaag en van de week is begonnen met het aanbrengen van de gevelbeplating.

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-greenpoint-sliedrecht-burgerking

Interieur AIM Connection in Rotterdam


Voor onze opdrachtgever AIM Connection hebben wij voor hun nieuwe kantoor in het monumentale pand “Westerkadehuys” in Rotterdam in samenwerking met Annekoos Littel het interieur mogen verzorgen. Het betrof hier tevens een interne verbouwing.Foto’s: © AIM Connection.

meijer-en-van-eerden-architectenbureau-interieurwesterkadehuysrotterdam

Kerstvakantie


Langs deze weg laten wij u weten dat ons bureau tussen Kerst en Oud & Nieuw is gesloten.Keuringen kunnen via het aanvraagformulier worden aangevraagd. Deze zullen wij op maandag 2 januari 2023 in behandeling nemen. Wij wensen u alvast fijne feestdagen toe.

1e Paal nieuwbouw Burger King Sliedrecht


Voor het nieuw te bouwen pand voor Burger King in Sliedrecht is afgelopen week de eerste paal geslagen. Deze vestiging van Burger King komt naast het verkooppunt van Greenpoint in Sliedrecht.

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-burgerking-sliedrecht

Hoogste punt nieuwbouw kerk voor de Kerk van Jezus Christus in Breda


Ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van de in aanbouw zijnde kerk voor De Kerk van Jezus Christus in Breda, maakte het kerkgenootschap dit prachtige filmpje. Aan het woord komt onze #architect Albert van Eerden die vertelt over de totstandingkoming van het #ontwerp en over de #duurzaamheid van het project. Dit wordt bereikt door #zonnepanelen, een #warmtepomp en #sedum op het dak. Met dank aan de Kerk voor het mogen delen van deze beelden.

Ons bureau in Mijn Zaak Zoetermeer


Wij zijn op zoek naar een ambitieuze bouwkundig Revit tekenaar/BIM modelleur. Daarvoor verscheen ons bureau afgelopen weekend, samen met Drawinq Teken- en Adviesbureau waar wij sinds 2 jaar mee samenwerken, in het blad Mijn Zaak Zoetermeer. Voor informatie en nog liever, je sollicitatie, kun je contact op nemen met Evelyn de Rooij op bureau@drawinq.nl

revittekenaargezocht

Kantoorruimte te huur


Een gedeelte van de 2e verdieping van ons kantoorpand staat te huur. Aan de rand van Rokkeveen, Zoetermeer, dichtbij alle uitvalswegen. Kijk voor meer informatie hier.