Category Archives: Nieuws

Feestdagen 2023


Het jaar nadert haar einde. Wij maken ons op voor Kerstverlof. Ons bureau is tussen Kerst en Nieuwjaar gesloten. Wij zien u graag weer op dinsdag 2 januari 2024. Fijne Feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar.

Heuglijk nieuws inzake hospice Koningshove in Pijnacker


Als een project als dit mede afhankelijk is van giften, loopt het pad van ontwerp naar uitvoering vaak anders. Inmiddels heeft de Stichting Vrienden van Hospice Koningshove heuglijk nieuws gedeeld. De bouw gaat definitief door! Op dit moment is het wachten op nog te verrichten archeologisch onderzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u graag de website van Koningshove.

meijer-van-eerden-architectenbureau-hospice-koningshove-pijnacker

Watertoren op In de Buurt Zoetermeer


Het project van de Watertoren staat deze week online op In de Buurt Zoetermeer. In de Watertoren komt een Bed & Breakfast, een aantal vergaderruimtes en een ontbijtruimte.Start van de bouw is op dit moment nog niet bekend, dus houd onze socials in de gaten.

Meijer-van-Eerden-Architectenbureau-watertoren

Banner bij de Watertoren Zoetermeer


Inmiddels staat deze prachtige banner bij de Watertoren in Zoetermeer. Samen met van Dorp gaan wij er een prachtige Bed & Breakfast en bijeenkomstruimte van maken.

meijer-van-eerden-watertoren-zoetermeer

Het 1e rapport en het 1e energielabel


Onze medewerker Robbert Lantrok heeft vandaag het eerste #energielabel #utiliteitsbouw afgerond. Op de kop af 38 jaar geleden nadat Bert Verdonk, de oprichter van ons bedrijf, zijn eerste deels handgeschreven inspectierapport maakte.

meijer-van-eerden-adviesbureau-eersteenergielabel

Hospice Pijnacker


In opdracht van de Stichting Hospice Koningshove in Pijnacker hebben wij een ontwerp mogen maken van een, zoals zij omschrijven “gastvrij, vriendelijk en duurzaam laatste thuis”. Dit komt tot uiting in de zichtbare houten draagconstructie met een groen sedumdak en zonnepanelen.Ook het interieur heeft een warm huiselijk houten uitstraling.Wij hebben het voorontwerp afgerond, en hopen spoedig de aanvraag omgevingsvergunning in te dienen.

MeijervanEerden-hospice-Pijnacker-Koningshove

Plaatsen zonnepanelen


Vandaag is begonnen met het plaatsen van zonnepanelen op ons pand. Naast de laadpalen is dit de volgende stap richting duurzaamheid.

Wesley in dienst


Nog meer goed nieuws: Wesley, die al een deel van zijn stage bij ons invulde, gaat zijn vervolgopleiding combineren met werken bij ons. Heel veel succes!