Category Archives: Nieuws

Personeelsbericht


Sinds 2016 zat Lea aan de balie op de vrijdagen. Onlangs is zij hiermee gestopt. Maar niet voordat ze een waardige opvolgster had gevonden. Eind mei trad Nikita bij ons in dienst voor de vrijdagbezetting.Dan is Milan per 3 juni bij ons werkzaam op de tekenkamer. Wij wensen beiden heel veel succes en vooral veel werkplezier.En Lea: bedankt voor je inzet!

Artikel in “Thuis Bij”


In het woonmagazijne “Thuis Bij” verscheen onlangs een leuk artikel over ons adviesbureau met betrekking tot het laten uitvoeren van een bouwkundige keuringen in de breedste zin des woords.

meijer-van-eerden-adviesbureau-bouwkundigekeuringen

Feestelijke opening T-Energy Zetten/Herveld


Op zaterdag 18 mei is de nieuwe T-Energy locatie in Zetten/Herveld officieel geopend.Firma de Beijer heeft hier, net nabij de A15, een prachtig garagebedrijf neergezet.Ons bureau heeft het projectmanagement tijdens de bouw voor het Tamoil gedeelte verzorgd. Met de bouw van het tankstation en de shop heeft Tamoil een schitterende locatie aan het netwerk kunnen toevoegen. Deze locatie is voorzien van het nieuwe Tamoil shopconcept, inclusief een Flocafe.

Meijer-van-eerden-ingenieursbureau-tamoil-zetten

Nieuwbouw woonhuis in uitvoering


Het woonhuis wat wij hebben ontworpen aan de Maasdamstraat in Zoetermeer wordt op dit moment gebouwd. Bijzonder aspect dat dit project geheel in eigen beheer wordt gerealiseerd EN gebouwd. Wij kijken op afstand trots mee.

Feestdagen 2023


Het jaar nadert haar einde. Wij maken ons op voor Kerstverlof. Ons bureau is tussen Kerst en Nieuwjaar gesloten. Wij zien u graag weer op dinsdag 2 januari 2024. Fijne Feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar.

Heuglijk nieuws inzake hospice Koningshove in Pijnacker


Als een project als dit mede afhankelijk is van giften, loopt het pad van ontwerp naar uitvoering vaak anders. Inmiddels heeft de Stichting Vrienden van Hospice Koningshove heuglijk nieuws gedeeld. De bouw gaat definitief door! Op dit moment is het wachten op nog te verrichten archeologisch onderzoek. Voor meer informatie verwijzen wij u graag de website van Koningshove.

meijer-van-eerden-architectenbureau-hospice-koningshove-pijnacker

Watertoren op In de Buurt Zoetermeer


Het project van de Watertoren staat deze week online op In de Buurt Zoetermeer. In de Watertoren komt een Bed & Breakfast, een aantal vergaderruimtes en een ontbijtruimte.Start van de bouw is op dit moment nog niet bekend, dus houd onze socials in de gaten.

Meijer-van-Eerden-Architectenbureau-watertoren