Vacatures


Architectuurgroep uit Zoetermeer zoekt per direct een bouwkundig tekenaar met ambities als Revit/BIM modelleur en/of iemand die al ervaring heeft met Revit/BIM. Wil je een afwisselende en verantwoordelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan op deze functie!

Wie zijn wij

Met meer dan ruime ervaring in het realiseren van bouwkundige projecten zijn teken- en adviesbureau Drawinq en Meijer & van Eerden Architecten-bureau en Ingenieursbureau uit Zoetermeer betrouwbare partners voor gemeentes, ondernemers, vastgoedbedrijven, zorginstellingen, particulieren en oliemaatschappijen.

Wij leveren een breed scala aan diensten, waarbij onze actuele bouwkundige kennis en onze passie voor het vak altijd aan de basis staan. Van tekenwerk voor bouw- of gebruiksvergunningen tot diverse modellen voor gebouw- en onderhoudsbeheer, van het ontwerpen van uw project tot en met de projectleiding tijdens de uitvoering.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Bouwkundig Revit Tekenaar / BIM modelleur ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van ontwerp-, bestek-, werk- en detailtekeningen, gebruiks-vergunningstekeningen, het maken van 3D BIM Modellen en clashcontroles. Daarbij houd je je ook bezig met de toetsing van het bouwbesluit, opnames op locatie en overige functie gerelateerde taken.

Kwalificaties en vaardigheden

 • Minimale Opleiding MBO Bouwkunde;
 • 3-5 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis en ervaring met Revit en Microsoft Office;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands) zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent enthousiast, stressbestendig, klantgericht en nauwkeurig;
 • Je werkt graag in een bedrijf met een platte organisatiestructuur.

Arbeidsvoorwaarden

 • Conform de CAO voor architectenbureaus;
 • 30 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • 8% vakantiegeld;
 • Mogelijkheid om thuis te werken (in overleg);
 • Soort dienstverband: Fulltime

Werksfeer

Collegialiteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Binnen de organisatie is er ruimte voor jouw ideeën en wordt er aandacht besteed aan de ontwikkeling van iedere medewerker. Zo krijg jij de ruimte om jezelf breder te oriënteren binnen de organisatie, zodat jij meer kennis en ervaring opbouwt. Vanuit deze rol kan jij in diverse richtingen doorgroeien. Dit hangt uiteraard af van jouw ambities en wensen. Het bedrijf denkt in ieder geval in mogelijkheden en motiveert jou om jezelf te ontwikkelen!

Tot slot organiseren wij jaarlijks diverse teamactiviteiten, teamuitjes, kerstdiner  en kennissessies. Zo kun je jouw collega’s nóg beter leren kennen.

Richt je sollicitatie met CV aan bureau@drawinq.nl ter attentie van
Evelyne de Rooij onder vermelding van sollicitatie tekenaar/modelleur.

Onze bedrijven zijn gevestigd aan het Signaalrood 1 in Zoetermeer.