NRGValue tankstation met QICHI foodformule langs de A13

NRGValue
In opdracht van NRGValue, de Nederlandse retailorganisatie die verantwoordelijk is voor de exploitatie van 100 Esso-tankstations, was ons bureau betrokken bij de herbouw van het tankstation Ruyven langs de A13 tussen Delft en Den Haag.

QICHI foodformule
Met de QICHI foodformule zet NRG Value een geheel nieuwe en hippe shopformule neer. Vers bereidde producten achter de counters waar anders de snacks en tabaksartikelen te zien zouden zijn. De hele opzet en inrichting van het shopgedeelte richt zich dan ook op de klant die langer op de locatie wil verblijven. De QICHI foodformule in het tankstation Ruyven is een pilot, maar zal op den duur bij meerdere locaties gaan verschijnen.

Bouw
Tijdens de bouw is het tankstation gesloten geweest, maar is na de oplevering van de werkzaamheden onlangs opnieuw geopend voor het publiek. De officiële opening vond plaats op donderdag 29 juni 2017.

Werkzaamheden
Ons bureau was bij dit bijzondere project betrokken op het gebied van teken- en vergunningswerk en bouwmanagement. Wij kijken uit naar de verdere samenwerking met NRGValue.