Category Archives: Nieuws

Architectuur tour door Zoetermeer


Op zaterdag 3 november 2018 voer de architectuur tour door Zoetermeer met oa onze eigen Albert van Eerden. Er werd uitleg gegeven over de opbouw van Zoetermeer en hoe de verschillende “schillen” kenmerkend zijn voor het tijdperk waarin zij zijn gebouwd. Uiteraard kwamen ook een aantal van onze eigen projecten voorbij, waaronder de zeer kenmerkende Mormonen Tempel aan de Osylaan. Na de aankondiging in diverse media, zat de bustour al gauw volgeboekt. Na afloop was iedereen dol enthousiast en was de algemene reactie: wanneer gaan we weer?  

Tamoil Express Terneuzen


Tamoil Express Terneuzen Voor Tamoil heeft ons #ingenieursbureau onlangs het #ontwerp en #tekenwerk verricht voor de bouw van een Tamoil Express, een onbemand tankstation. Dit tankstation is inmiddels gerealiseerd aan de Guido Gezellestraat 41 in Terneuzen. Bij dit tankstation kunnen ook vrachtwagens terecht, want er is een #highspeed #dieselpomp en een mogelijkheid om #adblue te tanken. Martijn Windhorst van Tamoil, maakte deze prachtige dronebeelden, waarvoor ons hartelijke dank!

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-tamoil-terneuzen-tankstation

Oplevering nieuwbouw Jumbo in Nieuwerkerk (Zeeland)


Geheel volgens planning is nog voor de bouwvak het project nieuwbouw Jumbo in Nieuwerkerk (Zeeland) opgeleverd. Omdat er meerdere partijen betrokken zijn bij het totale project, Winkelcentrum de Stolp, is het op dit moment nog niet duidelijk wanneer de winkel opengaat. Wij realiseerden dit project in opdracht van Ultimo Grutterij VOF aan de N59.

meijer-van-eerden-architectenbureau-jumbo-nieuwbouw-nieuwerkerk

De werkzaamheden bij nieuwbouw Greenpoint Oude-Tonge


De werkzaamheden bij het nieuwe tankstation van Greenpoint in Oude-Tonge vorderen gestaag. Zo is inmiddels de 2e luifel boven de LNG/CNG dispensers in aanbouw. De asfalteringswerkzaamheden zijn ook bijna gereed. De Tonisseweg (N498) is aangepast en er is een in- en uitrit gerealiseerd. In verband met het aanbrengen van bestratingen op de Greenpoint tankstation locatie moest een zg. watercompensatie gemaakt worden. Een bestaande waterbuffer aan de overzijde van de Tonisseweg (N498) is uitgebreid.

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-greenpoint-oudetonge

Hemelvaartsdag 2018


Geachte relaties, Langs deze weg laten wij u weten dat ons kantoor de dag na Hemelvaartsdag 2018 is gesloten. Mocht u een bouwkundige keuring willen aanvragen, dan kan dat door HIER te klikken. Wij wensen u goede dagen toe.

architectenbureau

Bouw Jumbo Nieuwerkerk vordert gestaag


De nieuwbouw Jumbo in Nieuwerkerk  is al enige weken bezig en aan onderstaande foto’s is te zien de bouw gestaag vordert. De Jumbo maakt onderdeel uit van meerdere winkels op deze locatie in Zeeland.  

meijer-van-eerden-architectenbureau-jumbo-nieuwbouw-nieuwerkerk

Koningsdag 2018


Op Koningsdag, vrijdag 27 april 2018, is ons kantoor gesloten. Wij hopen dat u met ons een heerlijke oranje tompouce zal nuttigen. Mocht u morgen toch een bouwkundige keuring willen aanvragen, dan kan dat natuurlijk altijd. Wij nemen maandag 30 april 2018 dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Bouwkundige keuring aanvragen

Doe Dag uitleg programma


De eerste groep #vmbo leerlingen zijn binnen! Na een introductie over ons bureau en een slideshow van onze projecten, laten Michel en Menno nu zien hoe je een gebouw kan ontwerpen in het programma Sketch Up. De leerlingen gaan vervolgens zelf aan de slag. Leuk dat jullie er zijn!