Category Archives: Nieuws

Oplevering nieuwbouw Jumbo in Nieuwerkerk (Zeeland)


Geheel volgens planning is nog voor de bouwvak het project nieuwbouw Jumbo in Nieuwerkerk (Zeeland) opgeleverd. Omdat er meerdere partijen betrokken zijn bij het totale project, Winkelcentrum de Stolp, is het op dit moment nog niet duidelijk wanneer de winkel opengaat. Wij realiseerden dit project in opdracht van Ultimo Grutterij VOF aan de N59.

meijer-van-eerden-architectenbureau-jumbo-nieuwbouw-nieuwerkerk

De werkzaamheden bij nieuwbouw Greenpoint Oude-Tonge


De werkzaamheden bij het nieuwe tankstation van Greenpoint in Oude-Tonge vorderen gestaag. Zo is inmiddels de 2e luifel boven de LNG/CNG dispensers in aanbouw. De asfalteringswerkzaamheden zijn ook bijna gereed. De Tonisseweg (N498) is aangepast en er is een in- en uitrit gerealiseerd. In verband met het aanbrengen van bestratingen op de Greenpoint tankstation locatie moest een zg. watercompensatie gemaakt worden. Een bestaande waterbuffer aan de overzijde van de Tonisseweg (N498) is uitgebreid.

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-greenpoint-oudetonge

Hemelvaartsdag 2018


Geachte relaties, Langs deze weg laten wij u weten dat ons kantoor de dag na Hemelvaartsdag 2018 is gesloten. Mocht u een bouwkundige keuring willen aanvragen, dan kan dat door HIER te klikken. Wij wensen u goede dagen toe.

architectenbureau

Bouw Jumbo Nieuwerkerk vordert gestaag


De nieuwbouw Jumbo in Nieuwerkerk  is al enige weken bezig en aan onderstaande foto’s is te zien de bouw gestaag vordert. De Jumbo maakt onderdeel uit van meerdere winkels op deze locatie in Zeeland.  

meijer-van-eerden-architectenbureau-jumbo-nieuwbouw-nieuwerkerk

Koningsdag 2018


Op Koningsdag, vrijdag 27 april 2018, is ons kantoor gesloten. Wij hopen dat u met ons een heerlijke oranje tompouce zal nuttigen. Mocht u morgen toch een bouwkundige keuring willen aanvragen, dan kan dat natuurlijk altijd. Wij nemen maandag 30 april 2018 dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Bouwkundige keuring aanvragen

Doe Dag uitleg programma


De eerste groep #vmbo leerlingen zijn binnen! Na een introductie over ons bureau en een slideshow van onze projecten, laten Michel en Menno nu zien hoe je een gebouw kan ontwerpen in het programma Sketch Up. De leerlingen gaan vervolgens zelf aan de slag. Leuk dat jullie er zijn!

Doe Dag 2018


Twee weken geleden stonden Albert en Anita op Zoetermeer On Stage en vandaag is het alweer Doe Dag. Maar liefst 21 vmbo leerlingen verwachten wij, die graag een kijkje willen komen nemen in de architectuurkeuken. Wij zijn er klaar voor, tot vanmiddag!

meijer-van-eerden-doedag-2018

Nieuwbouw woningen Eerste Stationsstraat Zoetermeer


Nieuwbouw woningen Voor onze opdrachtgever, de heer J. van Waaij, hebben wij twee nieuwbouw woningen ontworpen. Jaren 30 stijl Deze woningen zullen worden gebouwd aan de Eerste Stationsstraat in Zoetermeer en vanwege deze locatie geheel in jaren 30 stijl. Stationsstraat Zoetermeer De Stationsstraat in Zoetermeer kent een lange geschiedenis in de dorpen Zoetermeer en Zegwaart. De straat heette bijvoorbeeld eerst Molenweg, omdat de bekende witte molen aan deze weg stond. Pas toen het treinstation naast Nutricia kwam, werd de naam Stationsstraat. Vroeger zat op deze plek de garage van de firma Jongerius. In die dagen was er nog aan beide […]

meijer-van-eerden-architectenbureau-1estationsstraat-zoetermeer-woningen