Category Archives: Nieuws

De Kever Installaties bestaat 25 jaar


De Kever Installaties uit Son, waarmee wij velen projecten hebben gerealiseerd, bestaat 25 jaar! Peter de Kever kwam ons vanmorgen persoonlijk MET taart bedanken voor de fijne samenwerking. Namens alle medewerkers: van harte gefeliciteerd!

Beroepenfeest 2019 groot succes


Het beroepenfeest #zoetermeeronstage2019 was wederom een groot succes. Albert en Anita maakte maar liefst 18 matches op het evenement waarbij de opening werd voltrokken door de staatssecretaris van Economische Zaken, Mona Keijzer. Wij hopen jullie allemaal te zien op de Doedag!

Herindeling parkeerterrein torenflat Dignaland Den Haag


Voor de Vereniging van Eigenaren Torenflat Dignaland 4-98 in Den Haag is ons bureau betrokken bij het vernieuwen en herindelen van een parkeerterrein bij deze torenflat De opdracht bestaat uit het vernieuwen en herindelen van de bestratingen van het parkeerterrein en het vernieuwen van ondergrondse kabels, leidingen (mantelbuizen) en rioleringen. Onze werkzaamheden bestaan uit: Overleg met bewoners en beheerder (Vervane Beheer, Nootdorp) VVE Torenflat Dignaland 4-98 Het maken van indelingstekeningen Overleg met aannemers Projectbegeleiding. Uitvoerende aannemer: Engelsman Hoveniers uit Wateringen

meijer-van-eerden-adviesbureau-parkeerterrein-dignaland

Zoetermeer on Stage 2019


Het begint een traditie te worden: onze aanwezigheid op HET #beroepenfeest voor #VMBO leerlingen: #zoetermeeronstage. Vanmiddag zijn Albert en Anita wederom aanwezig om te vertellen over het vak architect, maar ook over het reilen en zeilen op een architectenbureau. Want daar werken (gelukkig) niet alleen architecten. We hebben ook mensen bij ons werken die onze prachtige ideeen omzetten in digitale tekeningen en iemand die de telefoon aanneemt, de website bijhoudt, etc. Kom jij met een goed verhaal bij ons aan de desk vanmiddag, dan is de kans groot dat jij over 2 weken bij ons op de DoeDag komt. Wat […]

Zoetermeer on Stage 2019

BP Croonen Afferden


Rond 1992 bouwden we voor de familie Croonen in Afferden dit tankstation. Onlangs werd dit zogenaamde “dealer owned” station omgekleurd naar BP en verrichtten wij het projectmanagement. Raymond en Anita van ons bureau waren vanochtend op het station aanwezig voor de 2e oplevering en het maken van projectfoto’s. Met onze hartelijke dank aan de familie Croonen!    

meijer-van-eerden-adviesbureau-bp-croonen-afferden

Verbouwing kantoorpand Louis Pasteurlaan 6 Zoetermeer


Voor een van onze opdrachtgevers was ons bureau betrokken bij de esthetische aanpassing van het kantoorpand aan de Louis Pasteurlaan 6 in Zoetermeer. De werkzaamheden bestonden uit: het schilderen van het metselwerk en de kozijnen het aanbrengen van nieuwe zonwering het aanpassen van het dak entree het aanbrengen van nieuwe gevelpanelen in de vliesgevels het plaatsen van een nieuw logo ten behoeve van de nieuwe gebruiker. Ons bureau heeft voor deze werkzaamheden de benodigde vergunningen aangevraagd.

meijer-van-eerden-architectenbureau-verbouwing-kantoorpand-louispasteurlaan-zoetermeer

Decembermaand 2018


Geachte relaties en iedereen die dit bericht leest. Ons bureau is gesloten van 24 december 2018 tot en met 1 januari 2019. Op 2 januari wordt het werk weer hervat. Wilt u tijdens de kerstvakantie een bouwkundige keuring aanvragen, dan kunt u daarvoor ons formulier invullen. Wij nemen dan op 2 januari contact met u op om een afspraak in te plannen. Dit formulier vindt u hier. Wij wensen u allemaal fijne feestdagen toe, met dank voor het vertrouwen in het afgelopen jaar.

Met de stagiaire langs onze projecten in Zoetermeer


Vanmiddag is Anita, onze office manager, webmaster en fotograaf met onze stagiaire Nikita een rondje door Zoetermeer gereden. Doel was een beeld te krijgen van de vele projecten die ons bureau door de jaren heen in Zoetermeer heeft gerealiseerd . Waarbij ze bij Tempel aan de Osylaan een foto van zichzelf hebben gemaakt. Wat een leuke middag!