Category Archives: Nieuws

Verbouwing kantoorpand Louis Pasteurlaan 6 Zoetermeer


Voor een van onze opdrachtgevers was ons bureau betrokken bij de esthetische aanpassing van het kantoorpand aan de Louis Pasteurlaan 6 in Zoetermeer. De werkzaamheden bestonden uit: het schilderen van het metselwerk en de kozijnen het aanbrengen van nieuwe zonwering het aanpassen van het dak entree het aanbrengen van nieuwe gevelpanelen in de vliesgevels het plaatsen van een nieuw logo ten behoeve van de nieuwe gebruiker. Ons bureau heeft voor deze werkzaamheden de benodigde vergunningen aangevraagd.

meijer-van-eerden-architectenbureau-verbouwing-kantoorpand-louispasteurlaan-zoetermeer

Decembermaand 2018


Geachte relaties en iedereen die dit bericht leest. Ons bureau is gesloten van 24 december 2018 tot en met 1 januari 2019. Op 2 januari wordt het werk weer hervat. Wilt u tijdens de kerstvakantie een bouwkundige keuring aanvragen, dan kunt u daarvoor ons formulier invullen. Wij nemen dan op 2 januari contact met u op om een afspraak in te plannen. Dit formulier vindt u hier. Wij wensen u allemaal fijne feestdagen toe, met dank voor het vertrouwen in het afgelopen jaar.

Met de stagiaire langs onze projecten in Zoetermeer


Vanmiddag is Anita, onze office manager, webmaster en fotograaf met onze stagiaire Nikita een rondje door Zoetermeer gereden. Doel was een beeld te krijgen van de vele projecten die ons bureau door de jaren heen in Zoetermeer heeft gedaan. Waarbij ze bij Tempel aan de Osylaan een foto van zichzelf hebben gemaakt. Wat een leuke middag!

Heipalen luifel Greenpoint Zeewolde


Na Oude Tonge is er inmiddels begonnen met de bouw van het Greenpoint tankstation in Zeewolde. Een concept van tankstations met duurzame brandstoffen. Vandaag zijn in Zeewolde de heipalen geslagen voor de luifel.  

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-greenpoint-zeewolde-duurzame-brandstoffen

Nieuwbouw woonhuis Zeewolde


Onlangs hebben wij het ontwerp uitgekristalliseerd en tekenwerk verricht voor een vrijstaande villa. De woning zal worden gebouwd op een kavel aan de Roode Hert, welke gelegen is in de Molenbuurt fase 2 en is onderdeel van het Waterkwartier. De Polderwijk zal gerealiseerd worden aan de noordwestkant van de gemeente Zeewolde. De opdrachtgever heeft zelf een ontwerp gemaakt, waarmee wij verder zijn gegaan om de omgevingsvergunning via het omgevingsloket in te dienen. De woning zal voorzien worden van stadsverwarming. Met het oog op duurzaamheid en klimaatontwikkeling zal er een gescheiden rioleringsstelsel aanwezig zijn, waarbij het regenwater geloosd wordt op een […]

meijer-van-eerden-architectenbureau-woonhuis-zeewolde-bouwkavel

Erkend leerbedrijf


Met trots laten wij u hierbij weten dat ons bureau wederom de status van “Erkend Leerbedrijf” heeft behaald. Wij vinden het belangrijk te investeren in de toekomst. Het is een van de redenen waarom ons bureau jaarlijks op het Zoetermeerse beroepenfeest staat, maar we bieden ook stageplaatsen. Kom met een goed verhaal om uitgenodigd te worden voor een gesprek en wie weet kom jij ons team versterken. Intensieve begeleiding is een pre, maar ook volledig meedraaien in de groep. Je krijgt bij ons een eigen werkplek met een eigen PC en werkt mee aan alle op dat moment spelende projecten. […]

meijer-van-eerden-erkend-leerbedrijf

Architectuur tour door Zoetermeer


Op zaterdag 3 november 2018 voer de architectuur tour door Zoetermeer met oa onze eigen Albert van Eerden. Er werd uitleg gegeven over de opbouw van Zoetermeer en hoe de verschillende “schillen” kenmerkend zijn voor het tijdperk waarin zij zijn gebouwd. Uiteraard kwamen ook een aantal van onze eigen projecten voorbij, waaronder de zeer kenmerkende Mormonen Tempel aan de Osylaan. Na de aankondiging in diverse media, zat de bustour al gauw volgeboekt. Na afloop was iedereen dol enthousiast en was de algemene reactie: wanneer gaan we weer?  

Tamoil Express Terneuzen


Tamoil Express Terneuzen Voor Tamoil heeft ons #ingenieursbureau onlangs het #ontwerp en #tekenwerk verricht voor de bouw van een Tamoil Express, een onbemand tankstation. Dit tankstation is inmiddels gerealiseerd aan de Guido Gezellestraat 41 in Terneuzen. Bij dit tankstation kunnen ook vrachtwagens terecht, want er is een #highspeed #dieselpomp en een mogelijkheid om #adblue te tanken. Martijn Windhorst van Tamoil, maakte deze prachtige dronebeelden, waarvoor ons hartelijke dank!

meijer-van-eerden-ingenieursbureau-tamoil-terneuzen-tankstation

Oplevering nieuwbouw Jumbo in Nieuwerkerk (Zeeland)


Geheel volgens planning is nog voor de bouwvak het project nieuwbouw Jumbo in Nieuwerkerk (Zeeland) opgeleverd. Omdat er meerdere partijen betrokken zijn bij het totale project, Winkelcentrum de Stolp, is het op dit moment nog niet duidelijk wanneer de winkel opengaat. Wij realiseerden dit project in opdracht van Ultimo Grutterij VOF aan de N59.

meijer-van-eerden-architectenbureau-jumbo-nieuwbouw-nieuwerkerk